Care sunt cele mai bune masini de inchiriat?

In functie de necesitatile si asteptarile pe care le avem de la o masina, putem avea mai multe optiuni, unele mai potrivite decat celelalte. In functie de capacitatile masinii, aceasta poate fi cea mai buna sau, din contra, cea mai proasta alegere.

De aceea, astazi vom incerca sa va aratam cateva criterii pe baza carora sa va alegeti cele mai potrivite masini pentru diferite situatii. Spre exemplu, atunci cand vreti sa folositi masina de inchiriat prin oras, ar fi bine sa fiti atenti la consumul masinii.  Este ineficient sa inchiriati o masina cu consum mare, doar pentru ca e frumoasa, si apoi sa petreceti ore in sir la semafor, si cate un plin la cateva zile. O masina cu consum mare este nepotrivita pentru cursele zilnice prin oras, mai ales daca aveti tendinta sa va plimbati mult.

Daca, pe de alta parte aveti un drum mai lung pe care trebuie sa il faceti catre o alta localitate si aveti ceva bagaje cu voi, atunci cea mai buna alegere este o masina puternica. In plus, chiar daca va consuma ceva mai mult combustibil decat o masina economica,  avand in vedere ca veti circula mai mult pe drumuri din afara orasului, merita sa optati pentru masini de inchiriat mai puternice. In plus, acestea sunt mai rezistente si doar printr-un ghinion prea mare veti ramane in pana.

Mai exista de asemenea si acele situatii in care parca am vrea sa epatam putin, nu-i asa? Poate aveti intalniri de afaceri sau reuniuni importante, insa oricum ar fi, parca mai bine ajungem acolo intr-o masina frumoasa, nu? Chiar daca nu e a noastra. Pentru astfel de ocazii evident ca masinile de lux sunt cele mai potrivite. Nimic parca nu miroase mai mult a succes decat o masina clasica de lux, nu? Trebuie insa sa va ganditi bine? Daca vreti sa circulati in fiecare zi cu ea, s-ar putea sa va coste ceva pentru ca in cazul in care se strica ceva, piesele pot fi destul de scumpe. Ar fi mai bine sa le inchiriati doar pentru evenimente importante si pentru perioade scurte de timp. Daca totusi vreti sa inchiriati pe perioade lungi, atunci va recomandam sa algeti si o asigurare potrivita care sa va acopere in cazul unor defectiuni sau accidente. Pentru masinile care ajung sa coste cat un apartament in centru, evident ca si asigurarea este destul de importanta.