Ce trebuie sa stii despre inchirieri auto Bucuresti

Desi sunt unele firme care se diferentiaza de concurenta, fiind mai bune, majoritatea plica aceleasi politici de inchiriere. De accea, am pregatit cateva idei pe care trebuie sa le stii, inainte sa inchiriezi o masina.

Va trebui sa platesti mai mult pentru soferi tineri

Daca sunteti sub 25 Varsta nu este un avantaj pentru conducatorii auto pentru inchiriere. Pentru mult timp, companiile de inchirieri auto nu va permite inchirierea nici soferilor sub 21.

untitledVa trebui sa platesti pentru conducatorii auto suplimentari.

Chiar daca toti soferii au 25de ani si peste, esti inca susceptibil de  plata pentru o taxa pentru fiecare sofer suplimentar inregistrat atunci cand inchiriezi masina. Gandeste-te cu atentie la cat de multi soferi ai de fapt nevoie, si desemneaza unul sau doi pentru a cheltui mai putin pe taxe. Este adevarat, unele firme nu mai perfecp acest comision, de aceea trebuie sa le cauti cu atentie, in marea de firme de inchirieri auto din Bucuresti.

Vei plati mult mai mult pentru combustibil la firma de inchirieri.

O oprire este esentiala pe drumul inapoi pentru a aduce inapoi masina de inchiriat, si asta este o benzinarie locala. Cele mai multe companii de inchiriere de masini stipuleaza ca te intorci  cu autovehiculul cu rezervorul plin, iar daca nu, vei fi taxat pentru gazul pe care nu l-ai pus in masina, la tariful firmei. Si companiile de inchirieri auto taxeaza de  multe ori mai mult pentru gaze decat benzinariile locale.

Poti evita taxa de aeroport suplimentara.

Daca calatoresti pe calea aerului, si inchiriezi o masina de la firma locala la terminalul aeroportului, vei plati o taxa suplimentara numita taxa de aeroport. Companiile de inchiriere de masini sunt obligate prin lege sa colecteze si sa plateasca aceste suprataxe la aeroport, astfel incat nu exista nici o modalitate de a o evita  daca inchiriati la aeroport. Poti sa o  eviti prin acel transfer la hotel sau la o zona centrala a orasului oferit de aeroport si poti inchiria masina ta acolo.