De ce sa calatoresti cu masinile inchiriate

Calatoriile, mai ales cele de placere, sunt printre cele mai interesante si placute perioade ale vietii. Dar, cu orice scop ati pleca, este important sa plecati la drum asigurati. Acest lucru esta valabil pentru toate calatoriile indiferent daca plecati cu masina personala ori cu cea inchiriata, sau cu cea de serviciu, de fapt, in special daca este cea de serviciu, pentru ca stim ca sefii romani nu sunt mereu cei mai intelegatori, mai ales daca este vina noastra.

Asigurarea este foarte important si atunci cand vine vorba de masina personala sau cea inchiriata. Multe companii cu masnii de inchiriat au pachete care contin o asigurare completa, chiar si pentru furt, astfel ca dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic. Stim cu totii ca drumurile lungi pot fi destul de stresante, pentru ca atatea lucruri pot merge prost.

Avantajul masinilor inchiriate este ca sunt mereu monitorizate. In cazul in care se intampla ceva, firma de la care ati inchiriat masina va va putea ajuta imediat, mai repede decat orice firma de asigurari. Asta din cauza ca acestea se obliga sa va ofere asistenta atunci aveti nevoie. Unele dintre ele va ofera un telefon mobil, prin care puteti lua legatura cu firma, si puteti anunta probleme imediat ce au avut loc. In felul aceste, fie ca este vorba de asistenta mecanica, ori poate vreun accident, firma va putea interveni imediat. Este adevarat, chiar exista firme care va asigura si impotriva furtului. In felul acesta chiar daca ramaneti fara masina, macar nu va trebui sa scoateti bani din buzunar pentru a acoperi cheltuielile. Puteti face acest lucru cu masina de serviciu? Sigur ca da, dar pe urma va trebui sa suportati dojana superiorilor pentru ca ati pierdut masina. Destul de neplacut.  Ca sa evitati astfel de situatii, cel mai bine este sa apelati la firmele cu masini de inchiriat, ori de cate ori trebuie sa plecati din oras.

Drumul lung este mai placut intr-o masina confortabila pe care trebuie doar sa o conduceti. Nu trebuie sa va faceti griji daca se defecteaza ceva, pentru ca asigurarea acopera si astfel de situatii. Se intampla sa se dezumfle o roata, sau sa se sparga un bec ori cine stie ce alta defectiune. Nu-i asa ca este perfect cand nu trebuie sa scoateti dumneavoastra bani din buzunar pentru a acoperi pagubele?

Exact asat promit firmele cu masini de inchrieri care cauta succesul. De ce sa nu incercati, macar o data, un drum intr-o masina inchiriat. Veti vedea ca nu va veti putea satura !