Despre noi

Daca doriti sa inchiriati o masina, va putem spune ca Rentacar 01 va poate oferi servicii de calitate, in ceea ce priveste domeniul de inchirieri masini in sistem rent car. Astfel aceste servicii pot veni in ajutorul dumneavoastra, fie ca aveti nevoie de o masina in scop turistic pentru Bucuresti, si pentru intreaga tara. Va oferim servicii de calitate, si masini de inchiriat la preturi avantajoase, acestea fiind in acelasi timp sigure, si performante.
inchirieri masini bucuresti aeroport
Aici veti gasi masina de care aveti nevoie, fie ca este vorba de o masina compacta, intermediara, luxoasa, sau daca doriti un jeep, sau un SUV. Putem de asemenea sa inchiriem masinile in Bucuresti, cu sau fara sofer, cetatenilor romani, dar si celor straini ce doresc sa calatoreasca in tara in siguranta.

Rent a car 01 este o companie de inchirieri auto, ce va poate oferi spre inchiriere masinile de care aveti nevoie, pentru un transport eficient, fie ca doriti sa o inchiriati pe termen lung, fie ca doriti pentru o perioada mai scurta de timp.

Aceste masini ce le oferim spre inchiriere vor satisface intocmai toate gusturile si pretentiile, indiferent de persoana, si indiferent de situatiile pentru care doriti sa le inchiriati. Astfel acestea sunt daca doriti sa plecati in concediu cu familia, sau vreti sa faceti plimbari ceva mai scurte.

Pe de alta parte, puteti apela la aceste servicii inchirieri auto, si in cazul in care doriti sa aveti o masina deosebita la nunta dumneavoastra, si doriti ca aceasta sa fie de genul unei limuzine, sau a unei masini de lux, si puteti totodata sa optati pentru un sofer de la firma noastra.

Serviciile oferite de firma noatra de Rent a car, rental cars si hire cars, sunt servicii de calitate, pe gustul omului modern, cu o dorinta de miscare continua, ce doreste sa fie in acelasi timp rapid si eficient, iar costurile pentru transport sa fie ceva mai reduse. Datorita mediului online, acum este mai usor sa apelati la servicii de inchirieri auto, si in mediul virtual puteti gasi solutii potrivite pentru dumneavoastra in ceea ce priveste domeniul rent a car Romania, rent a car Bucuresti, sau rent a car Otopeni. Bineinteles locatiile pentru a inchiria o masina pot fi diverse, si in aceasta situatie nu trebuie decat sa apelati la serviciile noastre de inchirieri auto in Bucuresti.

imagesY4PP4Q2YOferta noastra de inchiriere este diversa, si se poate referi la autoturisme de inchiriat noi, iar in ceea ce priveste autoturismele oferite spre inchiriere, despre acestea va putem spune ca pot fi din toate clasele, si au un risc foarte scazut de defectare, deaorece sunt verificate periodic. Totodata acestea sunt asigurate si impotriva accidentelor, dar si importiva furturilor.

Avem experienta in ceea ce priveste domeniul de inchirieri masini, sau rent a car, si echipa noastra este foarte dedicata clientilor nostri, si daca aveti nevoie de un sfat in ceea ce priveste inchirierea masinii, puteti apela la noi cu incredere. Noi dorim sa ne impunem prin calitatea serviciilor oferite, si din aceasta cauza, vom raspunde mereu cerintelor clientilor, si vom asculta mereu opiniile dumneavoastra.

Totodata dorim sa fim diferiti fata de celelalte firme de inchirieri masini, si dorim sa facem acest lucru, prin calitatea serviciilor, pe care le oferim, prin profesionalism, si nu in cele din urma prin preturile pe care vi le propunem. Si daca este sa numim un punct forte, cu siguranta acela este calitatea seviciilor, si grija fata de clienti.

Inchirierea unui autoturism nu este chiar asa de grea, in cazul in care veti sosi in tara cu avionul, este foarte simplu, deoarece va putem astepta cu masina chiar la aeriport, fie ca este vorba de Otopeni, fie ca este vorba de Baneasa. Astfel in cazul in care doriti aceste servicii de inchirieri auto va putem spune ca masinile pot fi preluate sau predate la aceste aeroporturi.

Astfel in cazul in care doriti si dumneavoastra servicii de inchirieri auto profesioniste, ne puteti contacta, si vom fi bucurosi sa va ajutam.

 Preturile pentru inchirieri auto sunt exprimate in Euro/zi si includ: TVA, asigurare CASCO, fara limita de km parcursi. x5

Pentru inchirieri masini pe perioade mai mari de timp preturile sunt negociabile.
Servicii suplimentare:
- Taxa de aeroport : 20 Euro/contract
-Taxa de spalat : 10ero/ contract
- Taxa de rovineta: 10euro/contract
- Transfer Aeroport Bucuresti 25 Euro
- Transfer Bucuresti Constanta 155Euro
- Transfer Bucuresti Sinaia 95 Euro
- Transfer Bucuresti Brasov 105 Euro

       Pentru inchirieri masini ne puteti contacta telefonic, prin fax sau on-line
Pentru incheierea contractului de inchirieri auto sunt necesare: un act de identitate si carnetul de conducere

       Pentru informatii suplimentare sunati la 021.232.5266
Va asteptam sa ne contactati pentru rezervari masini sau doar pentru informatii !!