Inchirieri auto Bucuresti – Etapele inchirieri

inchirieri auto bucurestiIn cazul in care doriti sa apelati la serviciile unei companii de inchirieri auto Bucuresti si nu stiti care sunt pasi ce trebuie urmati in acest articol o sa va dam toate informatiile de care aveti nevoie. Nu este deloc greu sa inchiriati o masina, si la fel ca si la alte produse si servicii la care apelam zi de zi ne putem baza pe Internet pentru a gasi ceea ce ne dorim si pentru a afla informatii. In marea majoritate a cazurilor procedurile pentru inchiriere  sunt la fel si constau in cateva etape la care trebuie sa fiti foarte atenti pentru a benficia de servicii complete si avantajoase.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa intrati pe pagina web a unei firme de inchirieri auto Bucuresti si sa consultati cu mare atentie modelele de masini de care dispun.  In general aceste companii de inchirieri auto Bucuresti si nu numai, ofera reduceri foarte mari daca inchiriati masina pe o perioada mai mare sau daca deveniti clientul lor fidel. Un alt aspect destul de important de care trebuie sa tineti cont sunt termeni si conditiile inchiriere ale acestora pe care trebuie sa ii cititi cu foarte mare atentie. Dupa ce a-ti citit si v-ati asigurat ca totul e in regula, urmatorul pas este sa rezervati masina care se va face printr-un simplu cu un clik pe optiunea Rezerva acum. Apoi va trebui sa completati un formular cu date despre calatorie si informatii de contact.

Imediat dupa ce a-ti facut acest pas veti primi o confirmare prin email care va contine un numar de inregistrare. In cazul in care nu primiti acest email, retrimite-ti formularul sau contactatii telefonic la un numar afisata pe pagina web a acestora. Urmatorul pas este sa va prezentati la locul si data stabilita pentru livrarea masini la care trebuie sa fiti foarte punctuali, deoarece unele companii de inchirieri auto Bucuresti sau din tara va pot penaliza. Insa daca veti anunta din timp agentul responsabil cu livrarea masini de intarziere, nu va mai fi o problema. La primirea masini trebuie sa va asigurati ca v-au fost inmanate toate documentele necesare si ca masina este in stare buna. Daca observati anumite stricaciuni sau zgarieturi comunicatile agentilor pentru a nu avea probleme la predarea masini.