Inchirieri auto – Informatii utile

Statisticile arata ca tot mai multe persoane apeleaza la companiile de inchirieri auto din strainatate, dar si din Romania. Insa la noi  multe persoane au auzit de aceste servicii insa in lipsa de informati nu au apelat inca la acestea. De aceea in acest articol o sa va dam cateva detalii utile despre serviciile de inchirieri auto. Atunci cand doriti sa inchiriati o masina, primul lucuru care trebuie sa-l faceti, este sa alegeti compania de la care veti inchiria, fara sa va ghidati doar dupa preturi mici, deoarece serviciile ieftine pot ascunde uneori capcane,  care va pot face sa beneficiati de servicii proaste. Aceste servicii se pot caracteriza prin asteptari indelungate la telefon si masini de inchiriat aflate intr-o stare tehnica proasta. Astfel, puteti risca foarte mult, deoarece masina pe care a-ti inchiriat-o va poate cauza multe neplaceri

Este recomandat ca atunci cand doriti sa apelati la serviciile unei companii de inchirieri auto sa va asigurati ca acestia dispun de un parc auto actualizat in permanenta cu masini noi dotate cu echipamente de ultima generatie,  ce va pot oferi siguranta si confortul de care aveti nevoie. Dupa ce a-ti ales compania de la care doriti sa inchiriati, trebuie sa rezervati cu ajutorul formularului online, unde trebuie sa precizati cateva informatii necesare. Atunci cand doriti sa inchiriati o masina trebuie sa precizati datele personale si daca detineti un permis de conducere. Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu datele personale, deoarece acestea vor ramane confidentiale.

Dupa ce veti pune la punct aceste detalii, veti fi asteptat cu masina si cu actele acesteia la data la care a-ti precizat-o in formularul online. Trebuie sa stiti ca anumite companii de inchirieri auto isi rezerva dreptul de a a refuza anumite persoane, si pot pune unele restrictii in ceea ce priveste experienta de conducere si varsta clientilor. Atunci cand veti primi masina trebuie sa avetii la dumneavoastra permisul de conducere, actul de identitate. Atentie, fara actul de identitate si permisul de conducere contractul nu se poate incheia, de aceea este foarte important sa le avetii la dumneavoastra.