Informatii utile pentru cei care vor sa apeleze la serviciile de inchirieri auto

inchirieri autoUltimele statistici in domeniu au demonstrat ca in ultimul timp foarte multe persoane apeleaza la serviciile de inchirieri auto din tara dar si din strainatate.  Insa uni doar au auzit despre aceste servicii insa nu au apelat din lipsa informatiilor, de aceea in acest articol o sa va prezentam cateva informatii utile despre serviciile de inchirieri auto.

In primul rand atunci cand doriti sa apelati la aceste servicii trebuie sa alegeti compania de la care veti inchiria fara sa va ghidati doar dupa pret, deoarece  inchirierea ieftina poate avea capcanele sale si anume ca masina poate fi intr-o stare tehnica foarte proasta sau are foarte multi kilometri in bord. Din acest motiv puteti risca foarte mult deoarece masina se poate strica in orice moment si va poate provoca foarte multe neplaceri. Atunci cand alegeti compania de la care veti inchiria masina asigurati-va ca acestia dispun de un parc auto actualizat cu masini noi care dispun de toate dotarile necesare.

Dupa ce a-ti gasit o companie de inchirieri auto trebuie sa rezervati de la data de cand aveti nevoie si sa stabiliti timpul inchirieri si datele contractului. In momentul in care veti inchiria trebuie sa puneti la dispozitia companiei de inchirieri date din bulletin si din permisul de conducere, si nu trebuie sa fiti suspiciosi deoarece datele raman confidentiale si sunt necesare pentru contractul de inchiriere. Compania de inchirieri auto va poate cere si anumite date cum ar fi locul de munca, deoarece acestia vor dori sa afle  mai multe informatii pentru ca inchiriaza masini ce au o valoare foarte mare.

Atunci cand veti primi masina inchiriata veti fi asteptat  cu aceasta insa si cu toate documentele necesare pentru primirea masini. De stiut este ca aceste companii de inchirieri auto  isi rezerva dreptul de a refuza anumite persoane care vor sa inchirieze, si pot pune anumite restrictii in ce priveste varsta si experienta de conducere a clientilor. Dupa indeplinirea tuturor formalitatilor  va sosi momentul sa primiti masina si este necesar sa aveti la dumneavostra permisul de conducere, actul de identitate si bani pentru a plati inchirierea si garantia in cazul in care se cere. Fara actul de identitate nu se poate incheia contractul, iar fara permis de conducere acestia nu iti pot inchiria, de aceea este important ca cele doua documente sa le aveti la dumneavoastra.