Servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine fara garantie

In cazul in care doriti sa gasiti servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine fara garantie, atunci a-ti ajuns unde trebuie, deoarece in acest articol o sa discutam despre acest subiect, si o sa va dam cateva detalii utile si importante, pentru a beneficia de cele mai bune servicii de inchirieri auto fara garantie in Bucuresti. In primul rand trebuie parcurse foarte multe etape pentru a gasi astfel de companii care sa inchirieze fara plata unei garantii. In Bucuresti exista foarte putine companii de inchirieri masini care ofera aceasta facilitate de a inchiria fara a plati vreo garantie. Marea majoritate a companiilor nu pun la dispozitia clientilor acesta facilitate de teama riscului legat de avarierea autoturismului inchiriat. Insa acesta nu este singurul motiv, deoarece foarte multe riscuri auto nu sunt acoperite de asigurari. De aceea in cele mai multe cazuri clienti ce apeleza la aceste companii de inchirieri masini trebuie sa suporte o franciza din valoarea totala a daunei provocate.

In cele mai multe cazuri aceasta franciza este reprezentata chiar de depozitul garantiei de inchiriere. Un alt aspect important este ca persoana care doreste un contract de inchiriere rentabil sa detina un card de credit, cu care sa faca plata contractului, si pe care se poate bloca garantia de inchiriere a masini.

In cazul companiilor care percep aceste garantii la inchirierea masini, se va retine de pe card, dupa care daca masina va fi returnata fara nici o dauna, aceasta se returneaza la sfarsitul contractului de inchiriere, iar in cazul in care masina a fost predata cu avarii depozitul de garantie poate fi execuat partial in functie de pagubele provocate. Cuantumul acestor depozite de garantie poate fi stabilit in functie de marimea si tipul masini inchiriate.

Insa exista si companii de inchirieri auto Bucuresti ieftine fara garantie, dar se gasesc intr-un numar foarte mic, si ofera servicii de foarte mare calitate chiar daca isi asuma un mare grad de risc daca autoturismul se preda avariat. Aceste servicii de inchirieri auto fara garantie sunt foarte rare si foarte cautate in aceelasi timp, deoarece cei ce apeleaza la aceste servicii pot economisi foarte multi bani, si pot profita de servicii de foarte mare calitate.