Unde gasesc agentii de inchirieri masini bucuresti aeroport?

inchirieri masini bucuresti aeroportExista foarte multe agentii de inchirieri masini Bucuresti Aeroport care dispun de oferte foarte avantajoase, insa inainte de a lua decizia potrivita trebuie sa studiati foarte bine preturile si ofertele pentru a gasi cea mai buna agentie care sa poata oferi servii impecabile dar si de calitate. Aceste agentii de inchirieri masini din aeroport dispun de parcuri auto cu o gama foarte variata de autoturisme de ultima generatie cu foarte multe optiuni si dotari.

Multi dintre cei ce aterizeaza pe aeroport, si au nevoie de o masina pentru a se deplasa apeleaza la aceste servicii de inchirieri masini Bucuresti Aeroport. In cele mai multe cazuri acestia inchiriaza autoturismele pentru sejururi in Romania, deplasari afaceri, dar si pentru calatorii turistice. Recomandat ar fi ca atunci cand doriti sa inchiriati o masina sa faceti rezervarea din timp pentru ca astfel puteti beneficia de foarte multe reduceri,dar  si de o masina foarte buna care o sa va asigure siguranta si confortul de care aveti nevoie. In cazul in care veti face rezervarea din timp, agentia de unde a-ti inchiriat masina o sa va astepte in aeroport pentru a va preda autoturismul inchiriat.

Semnarea si plata contractului se face foarte simplu si rapid in cazul in care indepliniti urmatoarele conditii:

  • sa detineti un permis de conducere valid obtinut cu minim un an de zile inainte
  • varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani insa cu anumite limitari
  • un card valid pe numele persoanei care semneaza contractul de inchiriere
  • in cazul in care inchirierea se face de catre o companie este necesara o copie dupa certificatul de inmatriculare si codul fiscal al firmei care inchiriaza masina, iar plata se va face prin ordin de plata.
  • in celelate cazuri platile se vor face in avans pe toata perioada de inchiriere a masini.

Rezervarile se pot face online sau telefonic, insa cel mai recomandat este ca rezervarea sa se faca online, deoarece pe pagina web puteti gasi toate informatiile de care aveti nevoie despre masini, dar si informatii despre conditiile de inchiriere. Insa trebuie sa studiati foarte bine ofertele si serviciile oferite de  aceste agentii de inchirieri masini din Bucuresti pentru a beneficia de servicii impecabile.