Inchirieri auto – Alegerea masini potrivite

inchirieri autoO intrebarea destul de frecventa pusa de cei care doresc sa apeleze la serviciile unei companii de inchierieri auto este ce masina sa aleaga, de aceea in cele ce urmeaza o sa va dam cateva sfaturi utile ce va pot ajuta sa alegeti cea mai buna masina la un pret avantajos. In primul rand atunci cand doriti sa apelati la agentiile cu masini de inchiriat trebuie sa luati in considerare fiecare detaliu in parte si anume: utilitatile masini, cate persoane calatoresc, locul pentru bagaje, bugetul pentru inchiriere.

Apoi trebuie sa tineti cont de urmatorii factori:

  • Incearcati  sa testati masini care va plac, pentru a va acomoda fara sa fiti in vreun fel influentati de marca sau de numele unei mari companii.
  • Inainte de a inchira masina convingeti-va ca aceasta se afla intr-o stare tehnica buna. Este indicat sa faceti o verificare a cauciucurilor, si sa fiti atenti ca atunci cand porniti masina sa nu iasa fum prea mult pe teava de esapament.
  • Trebuie avetii rabdare si sa asteptati, pentru ca asa veti avea ocazia sa inchiriati o masina buna la un pret convenabil.
  • Atunci cand conduceti masina inchiriata incearcati sa lasati volanul liber, apoi sa il miscati brusc. Puteti verifica in aceelasi timp franele si sunetul suspensiilor.
  • Testati  viteza masini inchiriate deoarece acest lucru este foarte important. Masina inchiriata o puteti testa pe o sosea mai lunga sau intr-o parcare goala.
  • Alegeti masina in functie de prioritatile dumneavoastra si anume dupa culoare, mica , mare, cutie automata, cutie manula, spatiul din interior, consumul acesteia si dotarile de care dispune(geamuri electrice, aer conditonat, airbag-uri)
  • Intreabati-l pe agentul responsabil cu inchirierea masini totul despre masina, deoarece acesta va poate raspunde in detaliu la toate intrebarile puse. Astfel in urma raspunsurilor si a testelor facute puteti ajunge la o concluzie finala si sa inchiriati cel mai bun autoturism

Daca veti tine cont de factori prezentati mai sus cu siguranta veti face alegerea cea mai buna si veti inchiria o masina ideala care o sa va ofere siguranta si confort sporit. Pentru a beneficia de masini bune si servicii de calitate trebuie insa sa inchiriati de la o companie de inchirieri auto serioasa si care dispune de un parc auto generos.